KERSTBOX: De totaaloplossing voor uw kerstpakketten
Met het unieke softwareprogramma KERSTBOX biedt Ten Voorde u de totaal oplossing voor de kerstpakketten, keuzegeschenken, relatiegeschenken, kerstmarkten en CRM. 

KERSTBOX ondersteunt u volledig in de volgende werkzaamheden: pakketsamenstelling, inkoop, offerte, verkoop, orderadministratie, voorraadadministratie, productie, verzending, facturatie, scannen van artikelen, rapportages en import/export gegevens.

Gebruik KERSTBOX
Het is een uniek programma voor de kerstpakkettenbranche en is sinds 1987 continu in ontwikkeling. KERSTBOX bevat de nieuwste ontwikkelingen binnen de kerstpakketten branche en op technologisch gebied. 


Er zijn totaal ruim 80 gebruikers in Nederland die hier naar volle tevredenheid mee werken. Door de vele jaren praktijkervaring is 
KERSTBOX erg gebruikersvriendelijk, van veel nuttige hulpmiddelen en controles voorzien en geeft continu inzicht in de stand van zaken. KERSTBOX brengt rust in een hectische periode.

Voor wie 
KERSTBOX is geschikt voor grote en kleine bedrijven draait prima in de Cloud, is leverbaar in een netwerkversie en werkt ook prima op een losse werkplek.


KERSTBOX Modules
KERSTBOX is verkrijgbaar in 7 modules: basis, uitgebreid, compleet (kerstpakketten), relatie (relatiegeschenken), keuze (keuzegeschenken), kerstmarkt (kerstmarkten) en CRM (klanten & propects beheer).

 

KERSTBOX basis

BASIS: De basis module heeft betrekking op de kerstpakketten en bestaat uit pakketten samenstellen en offertes maken.


KERSTBOX uitgebreid

UITGEBREID: Deze module bestaat uit de basis module, aangevuld met order registratie, bestellen leveranciers en productie.

 

KERSTBOX Compleet

COMPLEET: Bevat de uitgebreide module, aangevuld met: verzenden, facturatie, rapportage, barcode scanner, eigen layout factuur en vrachtbrief.

 

KERSTBOX Relatie

RELATIE: Module voor snelle en complete verwerking van relatiegeschenken.

 

KERSTBOX Keuze

KEUZE: Uitgebreide module voor de verwerking van individuele keuzegeschenken.

 

KERSTBOX CRM

CRM: Module voor de verwerking en opvolging van prospect/leads en klanten contacten.

 

KERSTBOX Kerstmarkt

KERSTMARKT: Module voor de registratie en verwerking van de kerstmarkten.

 


Ge√Įnteresseerd......???? Zijn er vragen.....???

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak afspraak voor een vrijblijvende demo.